Huh mikä tauko! Ei hätää, en ole muuttunut, olen via ollut kädet täynnä töitä, kuten joulupukin avustamista. Mutta asiaan...

Jälleen kerran viisaiden sinkkunaisten neuvosto vaihtoi kokemuksiaan, ja tuloksia oli tällaisia:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Miten vaikeaa onkaan löytää toista osapuolta, joka sinua kunnioittaa ja jonka kanssa myös tunnette fyysistä vetovoimaa toisianne kohtaan.

Jep, joskus nuoruudessaan sitä on vielä toiveikkaana mennyt treffeille, eihän sitä koskaan tiedä, ja ehkä itsellä oli huono päivä. Muutos alkoi näkyä siinä tilanteessa ja vaiheessa, kun treffeillä tilasin kiinalaisessa ravintolassa levää. Levä on hyvää ja maukasta, mutta sillä on paha tapa jäädä hiulateina hampaiden koloihin. Ja mitä sitten? No, tavallisesti jokainen haluaa olla treffeillä edustava, ja tuskin haluaa vihreätä hampaiden väliin. Niinpä siis tahallisesti tein itsestäni epäviehättävän.

Toinen kehityksen suuntaa indikoiva merkki oli kun mietin kuumeisesti mitä laittaisin päälleni treffeile, jotta en olisi viehättävä. Keksintö oli sitten, että en vaihda vaatteita työvaatteista laisinkaan, en meikkaa uudelleen ja olen muutenkin kuin tosiaan 9 tunnin työpäivän jälkeen.

 

Keinoja on monia muitakin. Itse koen, että jos näitä alkaa käyttämään, niin suurella mahdollisuudella tyyppi ei ole se oikea, eikä edes top tenissä. Mieluumin ainakin tämä tyttö sanoo ei, kuin joo ja päätyy kitkeräksi ja katkeraksi alkoholisoituneeksi rouvaksi jollekin. Olisihan se miehenkin aliarviointia ja huijaamista! Vaikka kuinka pidän hyvälaatuisista kengistä, niin ei edes 100 paria Ferragamoja vuodessa riitä korvaamaan elämätöntä ja falskia elämää.